חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מגמות

עיצוב שיער

במסגרת ההכשרה המקצועית הלמידה מתבצעת במספרה חדישה בה מתנסים התלמידים.ות בכל הרבדים של לימודי הספרות וטיפוח החן, כל זאת מלווה בלימודי תורת המקצוע, ביולוגיה וכימיה עיוניים.

לימודים עיוניים:

– תורת המקצוע

– כימיה

– ביולוגיה

לימודים מעשיים:

– ביצוע פעולות כימיות כגון: צבע, פסים, גוונים, סלסול תמידי, פתיחת תלתלים.

– עיצוב תספורות.

– תסרוקות מגוונות.

– תספורות גברים

במהלך הלימודים יצברו התלמידים ניסיון ויקבלו לקוחות במספרת הקהילתית בבית הספר.

עיצוב צליל

במסגרת ההכשרה מקנים לתלמידים ידע ומיומנות בתחום עיצוב הצליל וההפקה המוסיקלית ברמה שתאפשר להם להשתלב כעובדים מתחילים בענף זה ו/או לספק באופן עצמאי שירותים בסיסיים בתחום.

היכולות המקצועיות שהתלמידים ירכשו בלימודי המגמה הינן:

· יכולת לשמש עוזר טכנאי באולפני הקלטה, הפקה מוזיקלית ובחברות הגברה.

· יכולת עצמאית לספק שירותי עיצוב צליל ותכנות, ברמה בסיסית.

· יכולת עצמאית לספק שירותי הפקה של תוצר מוזיקלי מוקלט, ברמה בסיסית.

· יכולת לעבוד כתקליטן באירועים.

במסגרת לימודי המגמה נלמדים מספר תחומים, הן בשיעורים עיוניים והן בתרגול באולפן ובאירועים.

· יסודות מוזיקליים.

· טכנאות קול באולפן ובשטח.

· יצירה, עריכה ועיבוד מוזיקלי בסביבת מחשב.

· טכניקות הפקה מוזיקלית.

· נגינה בסיסית בקלידים ובכלי תקלוט.

· תכנון וניהול הפקה מוזיקלית.

· יסודות ביזמות וניהול עסק זעיר.

במהלך הלימודים משתלבים התלמידים כעובדים בעסק החברתי של המגמה "בוקסה"

אמנות הבישול

אומנות הבישול הינו מקצוע מבוקש בענפים שונים למשל בבתי-מלון, מסעדות, אולמי-שמחות, בתי-חולים, קייטרינג, צבא הגנה לישראל, מוסדות ציבור ועוד. בתחום זה ישנו ביקוש לתעסוקה.

לכל תלמיד ותלמידה עמדת עבודה מאובזרת הכוללת כיריים, תנור וכלי עבודה אישיים. דבר המבטיח עבודה אישית ועצמאית, התמודדות עם לימודים ברמה גבוה והצלחה! העומדים בהצלחה בדרישות המגמה ובבחינות הגמר יקבלו בסיום הלימודים תעודת סיווג מקצועי סוג 1 .בביה"ס ויצו ישנו מטבח חדש, מודרני ומאובזר על פי דרישות הסדנא של משרד העבודה.

הנושאים הנלמדים במסגרת לימודי המגמה:

· היכרות עם מבנה המטבח.

· שיטות בישול.

· צורות חיתוך.

· מסעדנות, קונדיטאות, תורת התפריט.

· כללי הגיינה, כללי בטיחות, כללי כשרות, תזונה.

· הכנת נוזלים, רטבים, מרקים, חיתוך ירקות, ירקות מבושלים, בשר, מנות ראשונות, בצקים ועוד.

· מיומנויות מיומנויות ארגון ותהליכי עבודה, עבודת צוות, סדר, היגיינה וניקיון, עמידה בלחצים ועוד.

במהלך הלימודים יוכלו תלמידים בעלי מוטיבציה להשתלב כעובדים בעסק החברתי של המגמה "אפיצו".